Werken in de logistiek; leren om te innoveren.

Wat is de impact van logistieke innovaties op de arbeidsmarkt? Daarover gaan wij graag met u in gesprek tijdens de kennissessie op donderdag 9 maart 2017 vanaf 15:00 op het Huis van de Logistiek in Tilburg.

Logistiek Midden-Brabant (LMB) ontplooit diverse initiatieven om bij te dragen aan het versterken van het logistieke vestigingsklimaat in de regio. Daarin zijn onder andere het arbeidskapitaal en het (gezamenlijke) innovatievermogen van essentieel belang.

Tijdens de bijeenkomst “Werken in de logistiek; leren om te innoveren” zal Sandra Smits als voorzitter van LMB een toelichting geven op de initiatieven die LMB ontplooit. Daarop geeft Jack van der Veen (Hoogleraar op de evofenedex leerstoel Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit) zijn visie op de ontwikkelingen in de logistiek en het effect daarvan op de arbeidsmarkt en de noodzaak om samen te werken om tot innovatie te komen. Vervolgens gaan wij graag met u in gesprek welke ontwikkelingen u op zich af ziet komen en hoe we daar al dan niet gezamenlijk op in kunnen spelen. De bijeenkomst zal afgesloten worden met een netwerkborrel.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 9 maart om 15:00 op het Huis van de Logistiek, Heraclesstraat 6 in Tilburg. 

Jack van der Veen
Jack van der Veen,
Nyenrode Business Universiteit

Sandra Smits
Sandra Smits,
voorzitter LMB

 

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.

datum: 9 maart 2017